Vorige pagina

Mofert’s Got Talent

Zondag 9 november 2014 is het weer zo ver; de 3de editie van Mofert’s Got Talent in Fanfarezaal “De Vriendenkring” te Montfort. We beginnen om
14.00 uur met een geweldig optreden van de hiphop-formatie Yellow Attack;
deze groep met o.a. de Moferter danseressen Meike, Nina, Romy & Shanou bestaat pas 1 jaar en heeft onlangs op de dansvloer van ‘Everybody Dance Now!’ gestaan. Daarna volgen er vele zang- en instrumentale optredens, want de jeugd is weer fanatiek gaan oefenen om indruk op de jury te maken met hun talent! Tussendoor zijn er optredens van bekende Moferter artiesten zoals Aimee Baars, Fever of Life, La Bamba, Maurice Gehlen & Frank Cox en wij zijn trots dat ook de winnaar van de Tejano Music Award 2014 Best new artist + group Dwayne Verheyden, samen met zijn bandleden Geert Verheijden en Lynyrd van Riet, een optreden komt geven!

Tevens is er een expositie van tekeningen gemaakt door leerlingen van Atelier Didi en schilderijen van Didi Schroijen-Schmitz en Aggie Wolters-Janssen. Ook is het mogelijk om te genieten van de wijn van Slijterij & Wijnwinkel Bijlmakers en de hapjes van Warung Ledeng.

Gratis entree!