Guestbook

Laat een reactie achter

545 Reacties

 1. Annie de Boer says:

  Wat een prachtige cd hebben jullie uitgebracht. Geweldig! We hebben hem toegestuurd gekregen door onze vrienden fam. Wintermans uit Herten.Hopelijk zien we jullie over niet te lange tijd weer op Terschelling, we zullen er dan weer bij zijn. Succes, groeten Corrèl en Annie de Boer.

 2. Dwayne & the TexMeXplosion en Management says:

  Lieve fans en muziekliefhebbers,

  Bij deze willen wij graag een dankwoord uitbrengen naar iedereen die betrokken was bij de geweldige CD presentatie van Dwayne & the TexMeXplosion op 19 september bij restaurant Oolderhof te Herten.
  Onze dank gaat uit naar iedereen die meehielp om deze cd presentatie tot stand te brengen: Eddy Harms en Bert Salden voor de begeleiding, Wim Cremers voor de uitreiking van de CD, gastvrouw Chantal Schreurs, de sponsoren, BKS Audio, de gastartiesten, fotografen en alle families die bij de band betrokken zijn.
  Ook onze dank voor alle hartverwarmende mails, kaartjes, de mooie berichten in het gastenboek en de cadeaus die wij mochten ontvangen.
  En natuurlijk! U allen, als fans uit Nederland, België en Duitsland, maakte deze CD presentatie tot een onvergetelijke dag voor ons.
  Allen héél hartelijk dank hiervoor!!!!!

  Dwayne, Geert, Lynyrd, Jacque en
  Management Dwayne & the TexMeXplosion :M

 3. amanda.wintmolders says:

  Hoi Dwayne, Geert, Lynyrd en Jacque, op 19 oktober waren we met ons vieren uit Belgisch Limburg overgekomen om bij de presentatie van jullie CD aanwezig te zijn. Wat hebben we genoten! Jullie zijn een fantastische band. Flaco zelf kan het niet beter! Dwayne, wat ben ik ontzettend blij dat je goed naar je oma geluisterd hebt toen ze zei ‘allée menneke gaaz geven!’. Hopelijk kunnen we jullie nog vaak zien optreden. groetjes van Amanda, Guy, Luc en Nicole

 4. Hey mannen, proficiat met jullie notering in de Nederlandse Country album top 100. Van niets binnen op #44. Dat beloofd nog wat.

 5. Marja says:

  Hallo Dwayne , ik zag net op YouTube
  dat je de groeten krijgt van Flaco Jimenez !
  leuk hoor, hij had een concert gegeven samen met de Texas Tornados :M
  en was jou niet vergeten. 🙂

 6. Koos says:

  Hoi Jongens
  Wat heb ik van jullie muziek genoten afgelopen zondag tijdens de CD prcentatie. En met die prachtige cd in de auto geniet ik elke dag van jullie muziek. Ons feest op 10 december is nu al geslaagd. Groetjes en tot 26 november in t brunke een groot fan van jullie Koos

 7. klaas en hennie kruize says:

  KEI SJIEK !!
  lieve mensen wat een geweldig muziek feest
  de cd presentatie was bijzonder goed verzorgd nog hartelijk dank voor de hapjes de cd is klasse wij hebben hem al bijna grijs gedraaid wij hebben dankzij jullie allemaal een geweldig weekend gehad wij kijken al weer uit naar een volgend optreden(lichtenvoorde?) groetjes uit assen
  klaas hennie willem grietje

 8. jan cremers says:

  Hallo Dwayne en de andere bandleden.
  Wij vonden de presentatie van jullie eerste CD geweldig. Heel gevarieerd en ook jullie optreden was uiteraard super.
  Een mooie basis voor jullie toekomst is gelegd.
  Wij wensen jullie veel succes en tot ziens.
  Marie-José en Jan Cremers

 9. Peter en Trudy Herzberg says:

  Hallo familie Verheyden,

  Wij willen jullie nog maar eens feliciteren met de geweldige cd. De presentatie van was ook prima. Net zo goed als de cd. Ook een erg mooi boekje erbij. Erg professioneel. Jullie maken er veel werk van. En nu maar hopen, dat de texmex voet aan de grond krijgt in Nederland. Aan Dwayne zal het niet liggen. Wij houden jullie in de gaten en zullen overal reclame maken voor de band.
  Hopelijk zien we elkaar weer eens en mochten jullie mij (Peter) nodig hebben voor het een of ander (dat je iets wil weten over Conjunto /Norteño /Texmex of voor een stukje erover of zoiets), aarzel niet me te mailen.

  Groeten, 😉
  Peter en Trudy

 10. Hallo vrienden en fans,

  De CD-presentatie zondag 19 september in Ool was werkelijk fantastisch.
  De middag werd enorm druk bezocht, en de zaal was in mum van tijd “boemvol”. De jongens werden goed in het zonnetje gezet. Nadat aan hun het eerste exemplaar werd overhandigt kon natuurlijk niet uitblijven dat ze hierna nog een aantal nummers van de cd ten gehore brachten. Iedereen was laaiend enthousiast en De Oolderhof was te klein. Dat bleek ook wel uit de verkoop van de cd’s, deze gingen als warme “texaanse” broodjes over de toonbank.

  Was jij deze dag helaas niet in de gelegenheid om erbij te zijn en om in het bezit te komen van deze unieke CD?
  De CD is te koop bij de optredens van Dwayne & The TexMeXplosion ook kan je de cd bestellen per mail dwayne.verheyden@home.nl of via telnr. 0475-549072.
  De CD kost € 14,95 en de kosten voor verzending bedragen € 2,50.

  ***Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates, meld je dan aan op http://www.texmexplosion.hyves.nl***

 11. Susanne says:

  Iedereen die aan de CD-presentatie heeft meegeholpen: hartstikke bedankt. Het was een super gezellige middag.
  En mannen:gefeliciteerd met jullie geweldige CD. Lekkere muziek, het zonnetje schijnt: soms heeft een mens maar heel weinig nodig om gelukkig te zijn.

  Groetjes en tot ziens.

  Siem & Susanne oet Hael.

 12. chris gotz says:

  hallo allemaal
  genieten was het super de reis vanuit assen was zeer de moeite waardmaar dat wisten we eingenlyk ook wel voor ons gevoel klopte alles waardering voor allen die dit mogelyk hebben gemaakteen topmiddag het gaf ons een geweldig gevoel ook de warmte van jullie kant naar ons toe bedankt voor deze middag geweldig optreden van de band perfecte cd en ook nog de heerlyke hapjes ook optredens van jullie gasten prima hopelyk tot gauw veel gr chris tiny uit assen

 13. Marlies Beunders says:

  Hoi.
  Het was weer SUPER gisteren.
  Gezellige sfeer met goede muziek en een hapje en een drankje.
  Op de terug weg(2,5uur rijden) genoten van jullie CD, ook deze is SUPER!!! :M
  We zien jullie weer in Lichtenvoorde.
  Tot dan .
  Groet Marlies en Paquita

 14. adri en john says:

  jongens geweldig we hebben genoten van jullie we hopen nog vaak zo`n fijne dag te hebben met jullie muziek ga zo door dus een heel groot compliment groetjes adri en john dunk

 15. adri dunk says:

  jongens geweldig we hebben genoten van jullie we hopen nog vaak zo`n fijne dag te hebben met jullie muziek ga zo door dus een heel groot compliment groetjes adri en john dunk

 16. Hanna en Marnix says:

  Prachtige cd,laatste jaren niet zo een mooie gehad!Hulde aan jullie allemaal!!
  We hopen nog lang te genieten van jullie fantastische muziek,
  Groeten aan allen uit de mooie achterhoek!

 17. Hallo muziek beesten.

  Wij vonden het weer grandioos, het was een geweldige cd presentatie, ga zo door jongens gooi alle chroom van je af en laat de TexMex klinken zo als het hoort recht uit het hart!!!
  De hele weg terug werden we verwend door jullie klanken in de auto, gelukkig zien we jullie weer op 16 okt. 2010 terug bij Stonevalley en wij zullen jullie niet meer los laten, waar je ook gaat staan.
  Groeten uit de achterhoek.

  Marjan en Andre Schrijver.

 18. Radio Mi Amigo says:

  Hallo Dwayne & the TexMexplosion,

  Radio Mi Amigo, was er gistermiddag weer als de kippen bij in de Oolderhof. Jullie eerste CD presentatie, geweldig wat een feest was het super!!. Kleine 400 fans telde wij, fans uit Groningen, Drenthe,De Achterhoek, Friesland,n.Brabant N.Holland ,Zeeland, Duitsland, Belgie en natuurlijk ook uit ons eigen Limburg te gek toch voor jullie als band. Maar de Cd Is Geweldig!!!! Top Mannen Proficiat met dit resultaat en heel veel sucses met jullie optredens in heel Nederland.

  Tot wederhoren Radio Mi Amigoooo!!!

 19. Jan Boons says:

  Geweldige CD-presentatie gistermiddag.
  Goed georganiseerd,prima programma én natuurlijk jullie spetterend optreden;groot compliment voor iedereen die erbij betrokken was.
  Onderweg naar huis de CD in de auto gedraaid; Échte Tex-Mex, knap opgenomen,prima gespeeld.
  Ook namens de andere jongens van Viejos Amigos: van harte Proficiat!!!!

 20. Beste Dwayne & TeXmeXplosion,

  Wat een geweldig optreden, een grote proficiat voor deze prachtige CD. Ik denk dat Flaco heel erg fier mag zijn op jullie !!! Ik hoor praktisch geen verschil tussen jullie beiden, dus… je bent geweldig goed!
  Ook een dikke proficiat aan de andere bandleden. Je kon gewoon zien met wat een enthoesiasme jullie deze muziek brachten en hoe jullie er veel plezier aan beleefden (en wij ook)! Ik ben zelf zanger/acc. van Tirolermuziek (www.lucasv.be),maar ook een geweldige fan van Flaco en vanaf nu ook van Dwayne & TeXmeXplosion. Hopelijk mogen we nog veel van deze mooie muziek van jou verwachten! Ik kijk al ongeduldig uit naar jou 2e CD !
  We wensen jou en de Band heel veel sukses en hopelijk kom je ook eens in belgisch limburg spelen?
  Groetjes van Lucas uit Genk.

 21. Geweldig optreden van jullie . Dat hoorde ik al van vrienden direct na jullie optreden bij de CD presentatie. Door omstandigheden, jullie bekend, helaas niet in de gelegenheid geweest om te komen.. Maar ik wens jullie alle succes toe en dat jullie mogen doorstoten naar de top in Hilversum en de media.
  Groeten en ga zo door. Waar ik kan zal ik jullie proberen te promoten.
  Louis Smeets, leider Aces Again en ex leider Dixie Aces en gewezen NOS radio en TV producer.

 22. Anne Siemers says:

  sorry Lynyrd, dat ik je naam verkeerd geschreven heb. Ik lees het nu, dus te laat in jullie beschrijving. Door het goed te maken zeg ik je nu dat ik je erg aardig vind! Anne 😉

 23. anne siemers says:

  Dwayne,Texmexplosion,

  Een woord, GEWELDIG!!!
  Wat een feest en wat heb ik van jullie genoten tijdens jullie CD-presentatie-uitreiking. Ook van het gezellig praatje met Lynnyrt, de Enschede-gangers en dat je vader mij herkende van facebook!!
  Ik besefte pas in de auto hoelang de middag geduurd heeft en heb jullie CD eens lekker gas gegeven. Ik hoor Flaco en ik hoor TexMexploision. Een groter compliment kan denk ik niet en dat is voor jullie!!!! Dank jullie wel voor deze geweldige middag en jullie prachtige CD. Heel veel succes en tot ziens. Anne (en hondje Bella) :M :M :M

 24. Nathalie says:

  EXTRA BERICHT

  Zondagmiddag is in Oolderhof is door muzikaal talent het dak eraf gegaan, schade?????

  Top jongens, wat een geweldige middag en een machtige CD. :M Dwayne ga zo door, en dat we nog lang van jouw talent en jouw band kunnen genieten. :M

  Jouw trotse tante Naatje, Oma Toosje, Marcello en Alessio.

 25. Eric Schmitz says:

  Há jonges !

  Ich hub grandioos van uch genaote giester ! Ondanks det de akoestiek neet zó denderend waas hubbe veer os good geammezeerd. Geer waerd allein maar baeter en baeter !!! Ech super !! Veur Berry van ut geluid : Der waas geweun neet vaol aan te doon jong…de zaal waas kl**te ! Maar det leet de pret neet drukke. Vaol succes de kómmende optraejes, en veer zeen ós waal weer urges biej ein of anger gelaegeheid !

  Groetjes, Eric / Aces Again.

 26. Marja Dennink says:

  Hallo allemaal,
  na 2 uurtjes rijden zijn we weer thuis,onderweg jullie cd beluisterd helemaal geweldig hoor. zelfs Paquita vond het mooi!!!!! bedankt voor de hapjes die gepresenteerd werden.
  gewoon een hele gezellige middag gehad.
  tot ziens in Lichtenvoorde. :M

 27. ilse en harry says:

  Wat een feest vanmiddag met jullie cd presentatie!! Twee van de 7 cd’s hebben we al aan vrienden van ons cadeau gedaan en op het moment dat ik dit tik speelt jullie cd. Jullie weten niet wat een plezier jullie ons liefhebbers doen met jullie muziek; we worden gewoon elke keer weer blij bij het horen van jullie muziek. Een goede antidepressiva !!
  Heel bijzonder dat jullie op onze bruiloft hebben gespeeld en om gisteren [ piratenfestival Montfort] én vandaag weer van de partij te zijn; GEWELDIG mannen. We verheugen ons op een volgende keer en zeker op jullie optreden in De Rustende Jager TERSCHELLING. Ons geliefde Terschelling ; daar willen we zeker bij zijn en hopen dat we dan de foto kunnen maken die vandaag niet gelukt is !! Bedankt voor een super weekend , morgen veel plezier in de studio van TVL voor Dwayne en Geert en Lynyrd succes op school [ de HDD is geprogrammeerd Els en Dirk Pronk !!]

  Groetjes ook aan alle fans die van ver kwamen en we met veel plezier hebben ontmoet dit weekend [ mn de dames uit Aalte !! ]
  En een speciale groet aan Anita!

  Harry en Ilse Hof

 28. Nicole says:

  Jongens, wat hebben we van jullie genoten tijdens de CD-presentatie vanmiddag. Een spetterend optreden, heerlijk gedanst, in een woord geweldig! En in de auto hebben we nog nagenoten met de CD!
  :M
  Nicole, Jos en ome Cor

  P.S. Geert, in de auto besefte ik pas wie je vader was. Toen viel ineens het kwartje (ooooh die Jos). Als hij nou had gezegd dat hij een neef van William is…. Doe hem nog maar de hartelijke groeten van Nicole (de nicht van William) en misschien zie ik hem nog wel eens bij een ander optreden van jullie.

 29. Ilse & Harry says:

  Mannen!
  Wat hebben jullie ons op 18 augustus een plezier gedaan en wat hebben wij van jullie optreden genoten.
  Ilse & Harry

 30. Jammer dat we niet aanwezig kunnen zijn bij jullie CD-presentatie. We wensen jullie heel veel plezier toe zondag! Tot de 16e oktober in Lichtenvoorde,
  Erik en Joke

 31. Adriaan Niessen. says:

  Dwane wij waren in Nederweerteind geweest en weer enorm genoten van jullie muziek.
  Tot ziens bij Olderhoof.
  Adriaan.

 32. Arjan says:

  Hey Texmexplosion mannen !
  Hier een berichtje uit Vorden (Spektakeltoer), we hadden Dwayne eerst in gedachte om als gastmuzikant een rol te spelen in onze nieuwste single, maar jullie zaten toen aan de andere kant van de grote plas, toch wilde ik jullie het resultaat (trots) laten horen van de band Moonyard, nu met gast-violist ipv accordeon. Het is een eigen geschreven incl. een clipje, ik vermoed dat het hullie qua stijl en klank-kleur wel zal aanspreken…?!
  Veel plezier, succes en passie gewenst vanuit de Achterhoek

  grtn Arjan Klein Geltink

  p.s. het nummer is via onze site http://www.moonyard.nl te beluisteren en te zien !

 33. Mayo says:

  Greetings from San Antonio, TX! We just saw your videos and you guys are great! We can’t wait to see you here in SA when you come back to perform :M

 34. Alex says:

  Hi Dwayne & band,
  Heb je optreden in Deurne meegemaakt, erg goed, voelde als San Antonio TXS.
  en klonk als Flaco. Ga door!

 35. Jan Cremers says:

  Het optreden tijdens de uitmarkt te Montfort op 19 aug. 2010 was prachtig.
  Het enthousiasme straalt van jullie af
  Tot 19 september bij de CD-presentatie.
  Jan en Marie-José

 36. Hanna says:

  Wat jammer,al die regen in winterswijk met de spektakeltoer.Jullie optreden was er niet minder om!Het is en blijft zonnige muziek,waar je een goed humeur aan over houdt,ik heb weer ontzettend genoten,en allen die er waren ook.
  Tot 19 september,we
  zijn zeer benieuwd naar de cd,en willen bij dit heugelijke feit zeker erbij zijn.Hartelijke groeten vanuit de mooie achterhoek,Fam Muller.

 37. Henk Uch says:

  Fantastisch optreden van jullie op de Floralia in Oosterhout 2010.
  Echt een van de beste bands die er waren.
  Die buitenlanders kunnen nog wat van jullie leren.
  Groet en tot ziens.

  Henk Uch 🙂

 38. Gerrie en Jan Schakenraad Winterswijk says:

  Hallo Dwayne en co
  Geweldig, wat een feest jullie te zien/horen spelen in Vorden, Ulft en Winterswijk.Puur en 100 procent genieten. Jammer dat het in Winterswijk zo’n slecht weer was, want we weten zeker dat er anders veel meer toehoorders waren geweest. De datum was ook een beetje ongelukkig, want de vakanties waren die zondag net afgelopen hier. We blijven jullie volgen en wensen jullie veel succes.Wellicht komen wij naar Roermond bij de CD presentatie.

 39. Christ says:

  Ik sluit mij bij de vorige schrijver aan twee geweldige optredens waren dat op het Floralia in Oosterhout.

 40. Beste Dwayne & Band, Wat een geweldig optreden gisteren op de Floralia in oosterhout. Top hoor. Een frisse jonge band met een stevige tex muziek. Ga zo door. Gr Rene Verschuren :9

 41. Ron Willemse says:

  Dwayne,

  We zullen er zeker bij zijn op 19 september.

  gr.Ron Willemse en Mariska Willemse

 42. lucas says:

  Hallo Dwayne,
  Per toeval heb ik je op you tube gezien. Ikzelf ben zanger van tirolermuziek maar ook een heel grote fan van Flaco! Ik was ook reeds in San Antonio. Maar wat jij doet is fenomenaal. Ik kijk echt uit naar je eerste CD en hoop er bij de voorstelling te kunnen bij zijn.
  Ik wens je heel veel succes toe met je band.
  groetjes
  Lucas

 43. Hallo TexMex boys,

  Wat zullen we de muziek missen na het achterhoekspektakel in Winterswijk!
  Gelukkig hebben we de opnamen nog ;o)

  Kijk op http://www.musicboy.nl voor info.

  Het was fantastisch.

  Tot zondag.

  Jullie fans.

  Marjan en Andre

 44. Emmy matakoepan says:

  Hallo jongens.
  Mijn man en ik hebben genoten van jullie
  optreden in Deurne en het was geweldig.
  Ik heb gesproken met de jongen met de krulletjes en die heeft mij jullie kaartje gegeven. Ik ben zelf een Tex Mex fan en heb ook verschillende cd”s van Flaco Jeminez en Fredy Fender maar ook van Lida RONDSTAT,ik moet zeggen jullie doen echt niet onder van de grote jongens hoor. Ik vind jullie keuze van de muziek dan ook geweldig ga zo door. Ik kijk dan ook met spanning uit naar jullie cd.Ondanks dat julie nog zo jong zijn vind ik het prachtig.Bedankt en tot een volgende optreden. Groetjes Emmy.

  b

 45. wiel smeekens says:

  Hallo Dwayne,wat heb ik genoten dinsdag en woensdag. Heb veel over je van je vader gehoord en ik probeer zeker naar de cd uitreiking te komen!
  Wens jou en je band heel veel geluk voor de toekomst. Groetjes van Wiel uit Asten

 46. Chris Rijnders says:

  Hoi

  Ik heb jullie zien spelen in Asten en Deurne. Dwayne wij hebben nog lang met je vader staan praten wat jullie allemaal hebben meegemaakt. Is mooi om al die verhalen te horen.
  Jullie hebben een mooie band bijeen en ik zag al veel optredens gepland. Het hoogtepunt voor jullie is natuurlijk het kennismaken met Flaco. Al is de markt klein voor dit soort muziek in Nederland hoop ik wel dat jullie hiermee door kunnen gaan. Prachtig!!!!!
  Veel succes en vooral plezier in de toekomst. Mocht Flaco er niet meer zijn hebben we in Nederland wel mooi een opvolger klaarstaan.

  Houdoe Chris!!!!!

 47. christ jacobs says:

  jullie optreden in asten en in deurne
  was in een woord geweldig ik heb hier
  zeer van genoten ga zo door
  en laat me weten wat jullie programma is dan komen we graag weer langs
  om te luisteren.
  bedank 8)

 48. WJ Westerik says:

  Ik heb jullie 1-8-2010 in Vorden bij de spektakeltoer voor het eerst zien optreden, we vonden het geweldig.
  Ook het nummer van Jim Reeves was mooi.
  We vonden het een mooie mix, en hebben zo er te zien was niet alleen van genoten.
  We wensen jullie veel succes verder, en hopen jullie nog meer te zien.

 49. Monique says:

  Wij hebben jullie vandaag gezien in Lichtenvoorde. GEWELDIGE MUZIEK MAKEN JULLIE, KIPPEVEL!!!! Ga zo door en wij kopen zeker de CD als hij uitkomt. Natuurlijk wel met jullie handtekening, want jullie worden wereldberoemd, daar is geen twijfel over mogelijk! Succesn en we komen binnekort weer kijken! 🙂

 50. Christ says:

  Ik kwam je toevallig tegen op youtube toen ik op zoek was naar texmexmuziek.Vooral dat Filmpje met Flaco geweldig was dat,ik las net dat je in Oosterhout gaat optreden met je band en ik zal er zeker bij zijn nu je min of meer bij de buren gaat optreden ik kom nl uit Breda.Als je cd er is ga ik die zeker aanschaffen en net als de pinchitos uiteindelijk ook een DVD he ik kijk er alvast naar uit.